L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà inicia la construcció de banys, vestuaris i una cantina en la zona poliesportiva

25/03/2023

Les noves instal·lacions se situen en un mateix edifici que constarà de dues altures i que donarà servei a els/as esportistes i públic en general del camp de futbol i de les pistes de pàdel i frontó

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha iniciat les obres per a la construcció d'uns vestuaris, una cantina i uns banys accessibles que se situaran al costat del camp de futbol i les pistes de pàdel i frontó. La creació de les noves instal·lacions es finança amb una subvenció del Pla Avança de la Diputació provincial de Castelló.

L'empresa adjudicatària del projecte ja ha començat el condicionament del terreny en el qual es localitzarà l'edifici que albergarà dos vestuaris, dos banys i una cantina. La construcció comptarà amb dues altures: una part baixa l'accés de la qual es realitzarà des del camp de futbol, i una superior a la que s'entrarà des de les pistes de pàdel i frontó. Així, en la zona inferior de l'edifici se situarà la cantina, que es dividirà en un espai interior on es trobarà la barra del bar, el magatzem i taules, i una zona exterior amb terrassa per a la clientela i una barbacoa.

La nova construcció es completarà en el pis superior amb dos vestuaris que donaran servei a els/as jugadors/as de pàdel i frontó, skate, voleibol i bàsquet, ja que fins ara no tenien un espai per a ells/as, i dos banys accessibles que romandran oberts durant tot el dia i oferiran servei a tot el públic del poliesportiu.

La creació de les noves instal·lacions, l'objectiu de les quals és millorar l'experiència de les persones que acudeixen als espais esportius del municipi i fomentar el seu ús, es realitza gràcies al Pla Provincial d'Obres i Serveis, conegut com a Pla Avança, de la Diputació de Castelló.

opa

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).