L'Ajuntament de les Coves de Vinromà decora les parets de l'ecoparc amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

03/05/2023

La missió del Consistori és recordar als veïns i veïnes la importància del compliment d'aquestes metes de les Nacions Unides per a erradicar la pobresa, protegir el planeta i millorar la vida de tota la població mundial.

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà, en línia amb el compromís adquirit amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, ha pintat les parets de l'ecoparc del municipi amb informació sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) impulsats per les Nacions Unides.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible constitueixen una crida universal a l'acció per a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides de les persones a tot el món. Amb aquesta pintura, el Consistori ha volgut recordar als usuaris/es d'aquest servei públic de recollida selectiva de residus la importància del reciclatge i el seu compromís amb el medi ambient.

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà sempre ha tingut en compte els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible en la seua gestió. Els propòsits marcats des de les Nacions Unides requereixen de la participació dels governs, les organitzacions i la població ja que el canvi global comença per les accions locals.

eco1
eco2

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).