Les Coves de Vinromà sol·licita una subvenció per a renovar el menjador del col·legi públic

Les Coves de Vinromà sol·licita una subvenció per a renovar el menjador del col·legi públic

15/09/2022

La subvenció ascendeix a 498.000 € i també comprén millores d'eficiència i accessibilitat a la Casa de la Cultura

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha sol·licitat una subvenció per a renovar el menjador del CEIP La Moreria, una actuació integral que també comprén la millora energètica i d'accessibilitat d'aquest espai i atén la necessitat del centre educatiu.

L'actuació prevista contempla la construcció d'una nova cuina, menjador i banys adaptats, a més del mobiliari adaptat de menjador, l'equipament necessari per a la cuina i la instal·lació de climatització eficient.

La quantia de la subvenció sol·licitada al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ascendeix a 498.000 € i correspon al programa d'Impuls a la Rehabilitació dels Edificis Públics per a les Entitats Locals. De fet, també inclou diferents actuacions a la Casa de la Cultura amb la finalitat d'aconseguir un edifici municipal sostenible i eficient, i recuperar el nucli de connexió entre totes dues edificacions.

El projecte compleix una funció integradora que afecta dos edificis confrontants, per la qual cosa es desenvoluparà de manera programada i coordinada amb el centre educatiu per a no entorpir el seu correcte funcionament.

“Continuem millorant els serveis amb aquest projecte important, que ens permetria dotar al col·legi públic d'un menjador adaptat i funcional per als xiquets i xiquetes que complisca amb tots els estàndards actuals. A més, l'actuació convertiria la Casa de la Cultura en un edifici eficient i totalment accessible, una acció que continua amb el conjunt d'intervencions ja efectuades com la instal.lació de l’ascensor, l’adaptabilitat dels banys i de l’escenari del saló d’actes“, ha manifestat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

renovación comedor colegio y Casa de la Cultura

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).