Les Coves de Vinromà renovarà l'àrea infantil de la Plaça Cervantes amb la instal•lació de nous jocs

Les Coves de Vinromà renovarà l'àrea infantil de la Plaça Cervantes amb la instal•lació de nous jocs

24/05/2022

La intervenció suposarà una inversió municipal de 23.000 € i es durà a terme en les pròximes setmanes

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà renovarà l'àrea infantil de la Plaça Cervantes amb el propòsit de millorar aquest espai mitjançant la instal·lació de nous jocs i aportar seguretat a un dels principals punts d'oci infantil del municipi.

La intervenció suposarà una inversió municipal de 23.000 € i es durà a terme en les pròximes setmanes. Així mateix, aquesta àrea de joc quedarà ampliada amb la col·locació de nous elements i d'una major superfície de sòl de seguretat.

A més, el consistori ha sol·licitat una subvenció a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a sumar jocs inclusius a aquest espai, i ha presentat la remodelació integral d'aquesta plaça al Concurs de Regeneració Urbana (CRU) de la Diputació de Castelló per a remodelar la totalitat d'aquest entorn urbà.

“La Plaça Cervantes és un dels punts de reunió de les famílies, per la qual cosa creiem necessari escometre aquesta actuació de millora perquè tots i totes puguen gaudir d'un nou espai atractiu i segur”, ha afirmat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

 

parque Plaza Cervantes

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).