Les Coves de Vinromà presenta la remodelació de la Plaça Cervantes al Concurs provincial de Regeneració Urbana

Les Coves de Vinromà presenta la remodelació de la Plaça Cervantes al Concurs provincial de Regeneració Urbana

05/03/2022

L'Ajuntament ha sol·licitat una subvenció a la Conselleria per a la instal·lació de nous jocs inclusius

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha presentat la remodelació de la Plaça Cervantes al Concurs de Regeneració Urbana (CRU) de la Diputació de Castelló amb la finalitat de transformar aquest espai urbà d'ús habitual situat al costat del col·legi públic, que a més de ser un dels principals punts d'oci infantil acull el mercat setmanal i diferents actes.

Aquesta actuació de modernització pretén donar un aspecte renovat i pràctic a aquesta plaça, que incorpore noves àrees de joc, zones verdes, fonts i zones de descans. D'altra banda, la disminució del trànsit rodat és una altra de les qüestions principals, ja que la intervenció planteja la conversió en zona de vianants del vial esquerre per a aportar seguretat a l'àrea infantil.

En aquest sentit, el consistori ha sol·licitat una subvenció a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a la instal·lació de nous jocs inclusius.

D'aquesta manera, les Coves de Vinromà opta a ser una de les propostes seleccionades d'aquest certamen provincial que dedica 400.000 € a escometre els dos projectes guanyadors. Una vegada finalitze la convocatòria, seran els equips d'arquitectura els qui presenten les seues propostes de reforma basades en l'ús de la ceràmica.

“La modernització de la Plaça Cervantes és una de les principals actuacions que tenim damunt de la taula, ja que és un espai de gran ús que necessita renovar-se. Per això, estem treballant en diverses vies per a obtindre inversions de les diferents administracions”, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

 

 

 

 

pc

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).