Les Coves de Vinromà participa en el concurs d'art “Ciutats per la Pau” llançat per la xarxa mundial “Mayors for Peace”

Les Coves de Vinromà participa en el concurs d'art “Ciutats per la Pau” llançat per la xarxa mundial “Mayors for Peace”

19/07/2022

L'exposició de dibuixos realitzats pels xiquets i xiquetes de l'Escola d'Estiu pot visitar-se en el Saló de Plens de l'Ajuntament

Les Coves de Vinromà ha participat en el concurs d'art “Ciutats per la Pau” llançat per la xarxa mundial “Mayors per peace”, acció dirigida a promoure l'educació per la pau entre les generacions més joves.

En concret, han estat els xiquets i xiquetes de l'Escola d'Estiu els qui han participat amb els seus dibuixos en aquesta proposta emmarcada en les activitats dirigides a les ciutats adherides a aquesta organització internacional sorgida arran dels bombardejos atòmics d'Hiroshima i Nagasaki per a defensar l'eliminació de les armes nuclears.

Aquest concurs forma part del programa que desenvolupa l'empresa Món d’Animació a l'Escola d'Estiu, que enguany versa al voltant de l'educació artística amb diferents propostes d'expressió plàstica, entre altres disciplines com la música i la dansa.

Els treballs estaran exposats en el Saló de Plens de l'Ajuntament, i posteriorment seran enviats a aquest organisme internacional, al qual està afiliat el consistori des de l'any 2017.

Ciudades por la Paz

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).