Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a l'Escola de Pasqua

Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a l'Escola de Pasqua

18/03/2022

El servei és gratuït i les famílies interessades poden inscriure's a l'Ajuntament entre el 21 i 31 de març

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà oferirà servei gratuït d'Escola de Pasqua entre els dies 19 i 22 d'abril amb la intenció d'ajudar a la conciliació laboral i familiar en aquest període vacacional.

Els jocs i les dinàmiques relacionades amb la temàtica de Pasqua centraran les activitats d'aquesta escola dirigida a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre el cicle d'infantil i 6é de primària. A més, la proposta comptarà amb servei d'escola matinera a partir de les 8.00 h.

Les inscripcions podran formalitzar-se a l'Ajuntament des del 21 al 31 de març. Així mateix, les activitats es desenvoluparan de les 9.00 a les 13.00 h i compliran amb les mesures COVID-19 vigents.

Aquesta iniciativa organitzada pel consistori es desenvoluparà a través d'una subvenció del Ministeri d'Igualtat i la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere en el marc del Pla Corresponsables.

“Continuem donant suport a la conciliació familiar i oferint possibilitats lúdiques i educatives a les famílies del municipi que necessiten aquest servei en les dates de l'any amb vacances escolars“, ha apuntat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

 

 

Escuela de Pascua 2022

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).