Les Coves de Vinromà habilitarà una àrea d'autocaravanes per a atraure aquest tipus de turistes i dinamitzar el comerç local

Les Coves de Vinromà habilitarà una àrea d'autocaravanes per a atraure aquest tipus de turistes i dinamitzar el comerç local

09/09/2022

L'Ajuntament ha obtingut una subvenció de la Generalitat Valenciana per a la promoció d'aquesta xarxa de Punts Nets AVANT dirigida als municipis en risc de despoblament

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà habilitarà una àrea d'autocaravanes amb la intenció d'atraure aquest tipus de turistes i impactar positivament en l'activitat econòmica local després d'obtindre una subvenció de la Generalitat Valenciana per a la promoció de la xarxa de Punts Nets AVANT dirigida als municipis en risc de despoblament.

Aquesta zona d'estacionament tindrà capacitat per a 5 autocaravanes, les quals podran realitzar el buidatge d'aigües usades i proveir-se d'aigua potable. Així mateix, aquest punt de situarà en la zona de l'antic ecoparc per la seua proximitat al nucli urbà, al paratge natural de La Moreria i la seua bona connexió amb la CV-10.

La subvenció suma 24.721’51 € i comprén les obres d'adequació de l'espai, així com la marcació de places de pàrquing, la col·locació de senyals de serveis i d'un panell amb informació turística, a més de tres taules de pícnic que es col.locaran en la zona de pineda contigua.

“Aquesta actuació ens permetrà formar part de la xarxa de Punts Net, la qual cosa facilitarà l'arribada d'aquests turistes que viatgen durant tot l'any i ens converteix en un municipi sostenible que compleix amb les exigències mediambientals de tractament de residus. Creiem que aquesta àrea de servei és una fórmula més per a atraure visitants, desestacionalizar el turisme i fer costat al comerç local“, ha indicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

D'aquesta manera, les Coves de Vinromà s'adhereix a aquest programa antidespoblament, que a la província de Castelló ha beneficiat a un total de 25 municipis.

 

área autocaravanas les Coves de Vinromà

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).