Biblioteca

AGÈNCIA DE LECTURA

Horari:

  • Dilluns a divendres de 17:00 h. a 20:00 h.
  • Dissabtes de 9:00 h. a 14:00 h.

INFORMACIÓ GENERAL de l'Agència de Lectura

La nostra biblioteca ofereix el seus serveis des de l'any 1996. Compta amb tres sales: La Sala de Lectura, la Sala de Préstec i la Sala Infantil.

En la  Sala de Lectura, està la secció destinada als llibres de consulta com són els diccionaris i les enciclopèdies. En esta sala podem trobar el nostre Fons Local, on estan els llibres de la col.lecció "Papers Covarxins" i altres que tenen relació en el nostre poble, també podem trobar els programes de festes i tots el números del Periòdic Local  Tossal Gros enquadernats. En esta sala també pots accedir a Internet per mig de cinc ordinadors que estan a la teua disposició, sols cal agarrar torn. Els torns són de mig hora si necessites més temps ho has dir.

La sala de Préstec és a on estan tots els llibres que es poden prestar per a casa. Per a poder agarrar-los en préstec has de tindre el carnet, lector de la biblioteca, per a indentificar-te.

Per fer-te el carnet has de complimentar un full de sol.licitud, portar dos fotos tamany carnet i el teu DNI. Si eres un xiquet has d'anar acompanyat d'un adult i el full de sol.licitud ha d'estar complimentada i signada per un adult o tutor.

Per últim hem aplegat a la Sala Infantil, que va destinada per als xiquets, amb taules i cadires menudes i llibres per a ells. En esta sala pots trobar tot tipus de llibres tant de cartró per als més menuts com, contes, comics, llibres temàtics,... pots trobar tan llibres infantils com juvenils.

També disposem d'una zona destinada al material especial com són els DVD, Vídeos, CD-Roms,... que també es poden treure en préstec. Actualment el Fons Bibliogràfic que disposa la Biblioteca tan de llibres per a préstec com de consulta és de uns 12775 llibres i de 942 unitats de material especial. A més comptem amb 676 usuaris que disposen de carnet per realitzar préstecs.

Tots els llibres estan catalogats seguint les Regles de Catalogació i la Classificació Decimal Universal (CDU).

PER RENOVAR EL TEU PRÉSTEC

El llibre en préstec es deixa per a 15 dies després s'ha de renovar, es poden agarrar fins a tres llibres en un carnet.

Si no et va bé passar-te per la Biblioteca per renovar el teu préstec, ho pots fer cridant per telèfon al 964 42 60 03 en horari de Biblioteca o també pots enviar un correu electrónic a la direcció següent: biblio1996@gmail.com

Podeu accedir al blog de la Biblioteca per a vore més informació sobre activitats i novetats bibliogràfiques. -->

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).