XVI Fira de Nadal Gastronomia i Artesania

30/11/2023

Bon dia! Avui us presentem la programació de la XVI Fira de Nadal Gastronomia i Artesania de les Coves, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de desembre a la Pista de la Ravaleta.

Enguany comptarem amb la presència d'un nombrós conjunt de paradetes de productes de proximitat elaborats artesanalment.

D'altra banda, per dinamitzar i animar la fira, durant tot el cap de setmana, estan programades diferents activitats per a tota la família.

Ballarem i cantarem amb la música dels Trobadorets, tindrem teatre en directe dels xiquets del cole, comptarem amb inflables i diferents activitats infantils, com ara el pintacares i pintaungles en la parada de l'AFA La Moreria.

Ah i també tindreu la possibilitat de berenar-sopar a la fira amb la possibilitat de torrar productes de la carnisseria Besalduch a la brasa, en les torradores "self-service" habilitades per a l'ocasió, i acompanyar-los del formatge artesà de Tot De Poble Queseria dels embotits de SoldeSierra Productos de la Tierra. I per a beure tindrem el vi artesà del Celler Les Foes, la Cerveza Badúm o el servei de barra propi.

També informem que aquest tardeo estarà amenitzat amb DJ i música, i a més a més, les 20h del dissabte ens divertirem jugant al bingo que organitzaran els Kintos i Kintes 2024.

La inauguració de la fira està prevista per al dissabte 9 de desembre a les 11h, amb la participació del Grup de Danses i Ball Pla de Les Coves de Vinromà.

fra
frb

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).