PRIMER CONCURS DE DECORACIÓ NADALENCA

06/12/2023

Participa en el 1r Concurs de decoració de façanes, finestres i balcons. Ajuda'ns a engalanar les Coves per Nadal. Podràs guanyar un premi de 100€ en cadascuna de les tres categories, per consumir en els comerços locals: carnisseria, formatges, panaderia, comerços d'alimentació, bars, centres de perruqueria i estètica, tendes de regals, etc. Qualsevol establiment local.

Però el realment important no són el premis. El que pretén el concurs és involucrar a tots els veïns i veïnes que participen en aconseguir un poble més bonic en aquests dies tan assenyalats. És un concurs que ja fan en molts altres pobles, i estem segurs que si els covarxins i covarxines ens ho proposem som insuperables.

Podeu veure la informació i les bases del concurs en les imatges d'aquesta publicació.

Per participar cal omplir la instància que us podeu descarregar del següent enllaç i portar-la a les oficines de l'ajuntament.

InscripcióConcurs

b1
b2

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).