Les Coves de Vinromà llança una nova proposta dirigida a l'entreteniment del públic infantil durant el confinament

29/04/2020

Els més menuts coneixeran la història del municipi pintant dibuixos dels personatges rellevants

 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha llançat una nova proposta per als més xicotets de la casa amb l'objectiu de fer més suportable el període de confinament i mostrar als xiquets i xiquetes la història del municipi pintant dibuixos de personatges rellevants del passat.

En concret, la iniciativa ofereix a través de les xarxes socials del consistori una sèrie de vora 40 dibuixos per a pintar sobre els principals personatges de la història de la localitat. Les il·lustracions, realitzades per Albert Cifre, engloben des de l'art rupestre de la Valltorta fins al 1947, any del "Miracle de les Coves de Vinromà".

Les persones interessades podran accedir als retrats en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament, on progressivament s'aniran publicant perquè els més menuts puguen descarregar-los i pintar-los. Cada il·lustració estarà disponible tant en blanc i negre com acolorida perquè els xiquets i xiquetes tinguen un model a seguir i inclourà una descripció del personatge.

A més de buscar noves formes d'entreteniment, aquesta proposta pretén que els veïns i veïnes del municipi coneguen el passat que els precedeix d'una forma divertida i a través de figures que han marcat la història del poble.

Valltorta

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).