La covarxina Elena Villalonga busca patrocinadors per a participar en el Campionat mundial de Wushu Tradicional

15/06/2023

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha fet costat econòmicament a l'esportista d'elit i anima a entitats i veïns/as del municipi a ajudar al finançament del viatge fins a la Xina, on tindrà lloc la cita esportiva internacional

Elena Villalonga, esportista d'elit i veïna de les Coves de Vinromà, participarà el mes d'agost en el Campionat mundial de Wushu Tradicional que tindrà lloc en Emeishan, la Xina. Des de l'Ajuntament li vam mostrar tot el nostre suport per a aquesta important cita esportiva que se sumarà al seu extens palmarés en el qual destaquen títols com quinze vegades campiona d'Espanya o subcampiona mundial de Wushu.

Patrocini. Per a poder assistir al Campionat mundial de Wushu Tradicional 2023, Elena ha posat en marxa un crowfunding que li permetrà costejar les despeses de desplaçament, que inclouen els bitllets d'avió i els visats.

El Consistori de les Coves de Vinromà ha realitzat una aportació econòmica, però encara són necessaris més patrocinadors per a poder completar el pressupost total, que ascendeix a 4.500 euros. Les persones que vulguen col·laborar amb el projecte esportiu professional d'Elena Villalonga poden fer-lo a través de la plataforma Gofundme, on trobaran tota la informació. Adjuntem un enllaç directe: https://acortar.link/TE39hX.

Elena

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).