Cursa de muntanya Tossal Trail

30/11/2023

Bon dia a totes i tots, tenim el comboi d'anunciar-vos la nova edició de la cursa de muntanya Tossal Trail, ací a les Coves, el diumenge 3 de desembre

Us invitem a conéixer les muntanyes del nostre terme, plenes de paisatges realment bonics.

Tant si eres senderista i t'agrada gaudir de les senderes en tranquil·litat, com si eres "runner" i prefereixes l'adrenalina d'anar pegant bots per eixes pedres com una "cabreta loca", no pots deixar passar l'oportunitat de vindre a les Coves a disfrutar d'un matí esportiu amb molt bona companyia.

En la imatge podeu veure el cartell de la cursa amb les seues distàncies i desnivells.

Per apuntar-se a la cursa cal formalitzar la inscripció en web de H&J CRONO , en el següent enllaç:

https://hj-crono.es/eventos/les-coves-tossal-trail-2023

Aviat us donarem més notícies, però, de moment, en la mateixa web podeu anar revisant el reglament, els enllaços als diferents recorreguts, etc. Us esperem amb molta il·lusió.

Moltes gràcies!

Ací us deixem els perfils de les diferents curses, així podreu triar la que millor se us adapte. Podeu baixar els GPX des dels enllaços per si voleu entrenar avanç de la cursa.

Volta a la Moreria - Distancia: 14k Desnivell: 450+ Track: Track Volta a la Moreria

Tossal Trail - Distancia: 21k Desnivell: 600+ Track: Track Tossal Trail

Kids - Distancia: 4k Desnivell: 150+ Track: Track Kids

tt

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).