Les Coves de Vinromà tanca la temporada de piscina amb una alta afluència de públic en fregar les 1.300 entrades

Les Coves de Vinromà tanca la temporada de piscina amb una alta afluència de públic en fregar les 1.300 entrades

20/09/2022

Els usuaris han adquirit 267 bons de temporada i han pogut participar en els cursos gratuïts de natació

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha tancat la temporada de piscina amb una alta afluència de públic en fregar les 1.300 entrades adquirides entre mitjans de juny i mitjans de setembre, balanç que situa aquest espai municipal com el servei més demandat pels veïns i veïnes durant els mesos d'estiu.

A més, els usuaris més regulars han comprat un total de 267 bons de temporada, opció que els permet gaudir d'aquestes instal·lacions a un preu més assequible. Així mateix, la ciutadania també ha pogut participar en els cursos de natació gratuïts oferits per a diferents edats i aprofitar les instal·lacions durant 3 mesos complets amb l'obertura a meitat de juny.

En els últims anys el consistori ha realitzat diferents millores en aquest recinte municipal amb la finalitat d'oferir un servei de qualitat. De fet, enguany ha incorporat un robot aspirador a l'equipament per a conservar en condicions òptimes les dues piscines, acció que se suma a la renovació del taulell interior, la instal·lació de noves pèrgoles metàl·liques per a facilitar espais d'ombra o el muntatge de nous comptadors d'aigua, entre altres.

“Any rere any hem anat millorant tant les instal·lacions de la piscina com del conjunt del Poliesportiu Municipal, una aposta per potenciar l'ús d'aquest espai i la pràctica esportiva. Es tracta de mantindre el recinte i incrementar el seu atractiu amb nous serveis perquè els veïns i veïnes puguen aprofitar-lo al màxim”, ha explicat Mònica Nos, alcaldessa de la població.

 

 

 

 

piscina municipal les Coves de Vinromà

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).