Les Coves de Vinromà obri el procés selectiu per a optar a 5 ofertes de treball de socorristes i monitor de natació

Les Coves de Vinromà obri el procés selectiu per a optar a 5 ofertes de treball de socorristes i monitor de natació

17/05/2022

Les persones interessades poden consultar les bases reguladores en el web municipal i presentar les sol·licituds fins al 27 de maig

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha convocat el procés selectiu per a optar a 5 ofertes de treball de socorristes i monitor de cursos de natació amb l'objectiu de cobrir aquestos serveis de la piscina municipal durant la campanya estival.

Totes dues convocatòries estan orientades a la contractació de 4 socorristes i 1 monitor/a d'esport, oci i temps lliure, de manera que els requisits a complir per les persones aspirants poden consultar-se en les bases reguladores publicades en la Seu Electrònica del web municipal www.lescovesdevinroma.es.

Així mateix, el procediment de selecció atén el sistema de concurs de mèrits i el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 27 de maig.

“Amb aquestes dues convocatòries continuem generant ocupació entre els joves i preparant la piscina municipal per a la temporada estiuenca. La nostra intenció és garantir un servei de vigilància de qualitat amb dos socorristes per torn i atendre la demanda de cursos de natació”, ha explicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

contratación socorristas

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).