Les Coves de Vinromà instal·la panells fotovoltaics en el depòsit municipal per a reduir la factura energètica

Les Coves de Vinromà instal·la panells fotovoltaics en el depòsit municipal per a reduir la factura energètica

19/09/2022

L'actuació està emmarcada en una subvenció sol·licitada a l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a instal·lacions d'autoconsum elèctric

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha finalitzat els treballs d'instal·lació de mòduls fotovoltaics en el depòsit municipal “Pou de Cambrils” amb la finalitat de reduir la factura energètica, actuació que forma part del projecte de millora de la gestió del subministrament d'aigua potable escomés en els últims mesos per a buscar la màxima eficiència, estalviar costos i oferir un servei òptim als veïns i veïnes.

Aquesta instal·lació d'autoconsum en la coberta consta de 131 panells i ja està en funcionament. A més, s'ha procedit a la col·locació d'un sistema de seguretat.

La inversió realitzada per a aquesta millora procedeix en part d'una subvenció sol·licitada a l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que ha obtingut el consistori per valor de 42.928 €.

“Aquesta acció és una mostra més del nostre compromís mediambiental, que ens permetrà generar electricitat neta i gratuïta, a més de contribuir a l'estalvi econòmic”, ha indicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

El municipi també disposa d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics i ha incorporat un d'aquests cotxes en la flota municipal, unes altres de les accions desenvolupades per a afavorir la transició cap a les energies renovables.

placas solares en depósito municipal

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).