Les Coves de Vinromà obté 318.630 € de subvenció per al Centre de Dia

01/06/2021

L'Ajuntament ha sol·licitat una altra subvenció per a sumar nou equipament i atendre les necessitats actuals del centre

31.05.21

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció de 318.630 euros de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que es destinarà a cobrir el 75% de les places del Centre de Dia “Germans Folch i Traver” del municipi.

A més, el consistori acaba de sol·licitar a aquesta administració autonòmica una altra línia d'ajudes enfocada a equipament i obres per un valor aproximat de 15.300 euros que permetria atendre les necessitats actuals del centre i millorar la qualitat de vida dels usuaris/es en aquest context marcat per la pandèmia.

En aquest sentit, la resolució positiva d'aquesta subvenció possibilitaria l'adquisició d'una llavadora i assecadora, la reparació d'una de les rampes d'accés i la compra de mobiliari per a la terrassa amb la finalitat de sumar comoditat a les estades en l'exterior.

“Aquestes subvencions són molt necessàries per a poder continuar prestant en les millors condicions aquest servei tan important per a moltes famílies amb persones dependents al seu càrrec. Per això, continuarem optant a les línies d'ajudes que suposen millores per al Centre de Dia i, per tant, incrementen el benestar diari de les persones residents i del personal que allí treballa”, ha explicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

Centre de Dia Germans Folch i Traver

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).