Les Coves de Vinromà llança la campanya “Cuidem als nostres majors” per a afavorir el seu benestar

31/05/2021

La iniciativa consisteix en el lliurament de bons-descompte a les persones majors de 65 anys i injectarà 5.000 euros als establiments locals

31.05.21

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha informat de la posada en marxa de la campanya “Cuidem als nostres majors”, una iniciativa que busca incrementar el benestar d'aquest col·lectiu afavorint accions de cura personal orientades a la salut física i emocional.

L'acció està dirigida a persones majors de 65 anys i consistirà en el lliurament de bons-descompte canviables en el llistat d'establiments locals adherits a la promoció. En aquest sentit, la proposta també persegueix revitalitzar el xicotet comerç.

Així doncs, aquesta campanya injectarà 5.000 euros entre tots els establiments de la localitat adherits a la proposta i repartirà 5 vals de 5 euros a cada persona major que desitge acollir-se. En concret, a partir de l'1 de juny podran passar pel consistori a recollir aquestos vals i entregar-los quan acudisquen als comerços per a fer efectiu el descompte.

La iniciativa “Cuidem als nostres majors” estarà activa durant els mesos de juny, juliol i agost i comptarà amb la participació dels negocis locals Centre de Bellesa LOC, Centre d'Estètica Clàudia, Centre d'Estètica i Bellesa Dermia, Clínica Dental Miguel Sorlí Naquer, Fisioteràpia Miquel Zaragozá,  Perruqueria Sebastià, Perruqueria Sonia Albella, Perruqueria Unisex Ana i Podologia Agnés Moreno.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “l'objectiu primordial d'aquesta campanya és millorar la qualitat de vida de les persones majors incentivant les accions de cura personal i de salut. A més, estem donant suport a l'activitat del sector comercial local, que també es veurà beneficiat”.

 

campanya Cuidem als nostres majors

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).