Les Coves de Vinromà tanca amb una elevada participació les Jornades Esportives del Club de Pàdel

Les Coves de Vinromà tanca amb una elevada participació les Jornades Esportives del Club de Pàdel

12/08/2022

Al voltant de 120 persones han disputat tornejos de vóley platja, ping-pong, pàdel i futbol 5

Les Coves de Vinromà ha celebrat la primera edició de les Jornades Esportives del Club de Pàdel, esdeveniment esportiu dirigit al públic jove i adult que ha finalitzat amb una elevada participació i ha oferit diferents opcions esportives als veïns i veïnes.

Al voltant de 120 persones s'han inscrit a aquestes jornades, organitzades pel Club de Pàdel Les Coves amb la col·laboració de l'Ajuntament, i han disputat diferents tornejos de ping-pong, vòlei platja, futbol i pàdel en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal “El Temple”.

Carlos Sales i Jonatan García han aconseguit el primer i segon lloc del campionat de ping-pong, mentre que els equips Aston Birra i Potatoe Team han quedat primers i segons respectivament en vòlei platja. Així mateix, Aston Birra ha repetit el primer lloc del torneig de futbol 5, el segon lloc del qual han ocupat Els Veteranos. Finalment, els guanyadors dels diferents tornejos de pàdel segons categories han estat les parelles formades per Jordi Gasulla i Germán Llorach, Marcos Mateu i Diego Sales, Carlos Sales i Xavier Besalduch, Susana Roca i Flavio Sampaio, els qui han aconseguit les primeres posicions. Els segons del podi han estat Joan Carles Bellvert i Andrés Urquijo, Ivan Beser i Ricardo Ciurana, Jonatan Garcia i Alexander Moles, i Ángel Beltrán i Sergi Esteve.

L'última jornada d'aquest esdeveniment ha tingut un caràcter festiu, ja que els participants han pogut compartir un menjar de germanor i una activitat de bumperball.

 

 

 

 

Jornadas Deportivas

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).