Programa EMPUJU 2021

CONTRACTACIÓ DE DUES PERSONES MENORS DE 30 ANYS PER A REALITZAR TASQUES D’AUXILIAR ADMINISTRATIU- AJUNTAMENT DE LES COVES DE VINROMÀ.

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà té previst contractar a dues persones desocupades menors de 30 anys en col·laboració amb Labora – Servei valencià d’Ocupació, a través del programa d’incentius a la contractació de persones joves que es materialitza en la subvenció concedida EMPUJU 2021. Actuació cofinançada pel Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana.

El perfil que es contractarà és:

- Dues persones per a portar a terme tasques d’auxiliar administratiu a les instal·lacions municipals de l’Ajuntament de les Coves de Vinromà. La contractació serà a jornada completa, durant un període de 12 mesos. Les persones interessades a participar en el procés selectiu han de complir els següents requisits:

- Estar inscrit/a en LABORA com a demandant d’ocupació i mantenir la inscripció fins al moment de la contractació.

- Tenir marcada en la seua ocupació l’opció D’AUXILIAR ADMINISTRATIU, que es pot modificar a través de l’apartat personal d’AUTOENTREVISTA.

- Tindre fins a 29 anys.

- No haver sigut contract o contractada amb anterioritat en el programa EMPUJU per cap altre ajuntament.

- No haver finalitzar la relació laboral amb l’Ajuntament durant els sis mesos previs a la contractació.

- Serà l’espai LABORA qui remetrà el llistat amb una preselecció de les persones desocupades que complisquen els requisits. Una vegada rebut el llistat serà l’Ajuntament qui es posarà en contacte amb ells i elles per demanar la documentació.

 

 

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).