Les Coves de Vinromà programa activitats amb dones referents per als escolars i els majors del municipi

19/04/2021

Aquestes propostes es duran a terme amb una subvenció de 3.300 euros del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està treballant en diferents propostes de xarrades formatives contra la violència de gènere dirigides als escolars i a les persones majors del municipi amb el propòsit de conscienciar en la igualtat a través de l'experiència de dones referents.

Shandy Barbosa, una de les jugadores d’handbol més destacades del panorama nacional i internacional, protagonitzarà l'activitat orientada a l'alumnat del CEIP La Moreria, mentre que la primera pilot militar i entrenadora professional de futbol Patricia Campos serà l'encarregada d'impartir la xarrada a les persones majors. Així mateix, tots dos esdeveniments plantegen la necessitat social de la igualtat per raons de sexe o raça i busquen transmetre valors com la superació i la solidaritat.

Aquestes activitats, que es realitzaran seguint les mesures COVID-19 vigents, estan emmarcades en una subvenció de 3.301,21 euros del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

“És important que la vivència de dones referents arribe a la societat per a avançar en matèria d'igualtat. Amb aquest format de xarrades formatives contribuim a visibilitzar exemples femenins d'esforç i èxit i els apropem tant a les futures generacions com al col·lectiu de persones majors”, ha afirmat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

Shandy Barbosa

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).