Ruta dels Molins

Es recomana eixir per la Font de Company cap al paratge de la Moreria, i pujar fins a la carretera de Torreblanca, seguir pel camí del Mas d’en Godes i aplegar al Molí d’en Civit, i després pujar riu amunt visitant tots els molins i aplegar al poble pel Molí de la Maria. El tram de senda que va del Mas d’en Godes al riu és una mica més complicat de seguir, cal mirar bé el mapa. Del Molí d’en Civit al Molí de Miquel Traver cal anar per dins del riu. D’allí per amunt està netejat tot el recorregut de la séquia de l’aigua i és millor anar per damunt d’ella.

La ruta té una versió més curta si adrecem per un camí que surt a l’esquerra del camí dels Mas d’en Godes (per darrere d’una barraca de pedra assolada). Aquest camí segueix per una senda que baixa al riu i surt uns 700 metres més amunt del Molí Miquel Traver. És una senda on la vegetació creix molt de pressa i sol embrutar-se i es perd la senda amb facilitat.

També està l’opció de baixar i pujar pel riu fins on vulguem girar i tornar pel mateix lloc, veient dues vegades els molins.

En les imatges adjuntes podeu veure el mapa, els perfils d’altures i distancies i algunes fotos.

Es recomana imprimir el mapa, ja que la ruta no està senyalitzada (sols hi ha uns panells amb informació a cada molí).

També està disponible un arxiu en format “gpx” on hi ha el track per al GPS. El trobareu a l’enllaç del Wikiloc.

 

S'estan realitzant tasques de neteja i manteniment en la Ruta dels Molins per tal de millorar les sendes. Disculpeu les molèsties.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).