Ruta de la Valltorta

Proposem eixir del Mas de Navarro i agafar la senda fins al barranc. Després seguirem per dins del Barranc de la Valltorta, i quan portarem quasi 2 kilòmetres per dins del barranc veurem a la dreta els Abrics de la Saltadora i a l’esquerra la Cova Gran del Puntal. Una mica més endavant, dins del barranc veurem els tolls del Matà i poc després sortirem del barranc pujant molt empinat per la dreta. Més tard aplegarem als masos de les Refoies, Bassa i Peret, fins a tornar al Mas de Navarro. Ruta curta però variada.

Es poden fer visites guiades per a veure algunes de les pintures. Aquestes visites surten del Museu de la Valltorta (tel. 964 33 60 10). Els abrics estan tancats i per tant no es poden visitar sense guia.

En les imatges adjuntes podeu veure el mapa, el perfil d’altura i distància i algunes fotos.

Es recomana imprimir el mapa, ja que la ruta no està senyalitzada.

També està disponible un arxiu en format “gpx” on hi ha el track per al GPS. El trobareu a l’enllaç del Wikiloc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).