Les Coves de Vinromà sol·licita una subvenció per a garantir la gratuïtat de la programació d'extraescolars

Les Coves de Vinromà sol·licita una subvenció per a garantir la gratuïtat de la programació d'extraescolars

30/09/2022

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha sol·licitat una subvenció de 14.888 € a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb la finalitat de sufragar la programació d'extraescolars que a partir de la setmana vinent estarà a la disposició dels xiquets i xiquetes del CEIP La Moreria amb motiu de la implantació de la jornada contínua. D'aquesta manera, el consistori cobrirà l'horari comprés entre les 15:30 i les 17:00 hores per a garantir la gratuïtat d'aquestes activitats i facilitar la conciliació. De fet, les famílies ja disposen de la proposta en qüestió perquè els grups d'infantil i primària puguen optar entre tallers artístics, audiovisuals, d'informàtica o de lectura i escriptura, entre altres.

 

 

programa extraescolares

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).