Les Coves de Vinromà rep la visita del jurat de Viles en Flor Comunitat Valenciana

Les Coves de Vinromà rep la visita del jurat de Viles en Flor Comunitat Valenciana

20/06/2022

El municipi està adherit a aquest programa autonòmic i ha aconseguit guardons en els últims 4 anys

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha rebut la visita del jurat de Viles en Flor Comunitat Valenciana, programa que premia anualment als municipis valencians que aposten per promoure espais verds urbans.

Concretament, l'alcaldessa de la localitat Mònica Nos, ha acompanyat als membres del jurat a diferents punts com la Font de Company, la Font de Molinet, la Moreria o el Poliesportiu Municipal “El Temple” amb l'objectiu de comprovar in situ les accions desenvolupades per a crear i gestionar de manera sostenible les zones verdes. Així mateix, el tribunal també ha conegut les iniciatives d'educació i conscienciació ambiental promogudes pel consistori.

De fet, el municipi està adherit a aquest programa d'àmbit autonòmic de l'Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana, i ha aconseguit guardons en els últims 4 anys.

“La nostra participació en Viles en Flor i els guardons obtinguts mostren el nostre interés a potenciar els espais verds urbans. Creiem que és una bona manera de conscienciar a la ciutadania en la cura de l'entorn i, a més, ens permet millorar la nostra imatge turística”, ha afirmat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

 

jurado Viles en Flor Comunitat Valenciana

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).