Les Coves de Vinromà genera oportunitats laborals a través de la convocatòria de 12 ofertes d'ocupació

Les Coves de Vinromà genera oportunitats laborals a través de la convocatòria de 12 ofertes d'ocupació

29/06/2022

L'Ajuntament ofereix aquests llocs a través de les subvencions de diferents programes de foment de l'ocupació de la Generalitat i la Diputació

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà genera oportunitats laborals entre els veïns i veïnes a través de la convocatòria de 12 ofertes d'ocupació destinades a cobrir diferents llocs lligats als serveis municipals durant els pròxims mesos.

Les convocatòries estan dirigides a diferents col·lectius de persones en situació de desocupació com a dones, menors i majors de 30 anys. Així mateix, aquestos perfils poden optar a un lloc de guia de turisme, 6 peons forestals, 2 peons de neteja, 2 peons d'obres i serveis i un peó amb coneixements de ferrer.

Aquestes ofertes estan emmarcades en els programes de foment de l'ocupació Emerge, Emdona, Explus i Empuju 2022 de la Generalitat Valenciana. Així mateix, 2 ofertes corresponen al Pla d'Ocupació de la Diputació de Castelló.

Les persones interessades poden contactar amb l'Ajuntament per a conèixer més detalls sobre cada procés selectiu i els seus terminis.

“Continuem enfocant la nostra gestió cap a l'obtenció de subvencions per a afavorir la inserció laboral de les persones desocupades, per la qual cosa esperem que els diferents perfils s'acullin a aquestes 12 contractacions que oscil·len des dels 3 fins als 12 mesos”, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

 

ofertas empleo

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).