Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Agost 24, 2016 - 08:45
La traca final i un castell de focs acomiaden les festes d'agost de Les Coves de Vinromà

El municipi tanca les festes patronals després de 10 dies d'actes gratuïts pensats per a tots els públics

23.08.16
La traca final i un castell de focs han acomiadat les festes d'agost de Les Coves de Vinromà. Després de l'exhibició de Ball Pla, que ha recorregut els principals carrers del municipi des de la Plaça Cervantes fins la Plaça Espanya, les Regines Elena Zaragozá i Lucía Molina han estat les encarregades de posar el punt final als festejos del 2016, davant un nombrós públic.

Aquesta última jornada festiva ha arrancat a les 11 hores amb la concentració a la Plaça Espanya per acompanyar la cercavila del Grup de Dolçainers local. Seguidament, les Corregudes del 'Dia de la Joia' han reunit a adults i nens en l'Avinguda Catalunya al voltant d'aquesta tradició. Les carreres de sacs, amb els peus nugats o al revés han sigut algunes d'aquestes exhibicions populars, els guanyadors de les quals han rebut un conill i un pollastre de mans de les regines de les festes.

El municipi tanca avui dimarts les festes en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc després de 10 dies de celebracions en les quals la música, els sopars populars, els bous, els actes religiosos, culturals, infantils o esportius han centrat la programació.

Les orquestres i grups musicals, el sopar de pa i porta, la desfilada de carrosses o la nit de les disfresses han estat alguns dels actes més participatius d'aquestos festejos, en els quals s'han recuperat els “bous de vila” i s'ha inaugurat el circuit de bicicross.

Els esdeveniments esportius continuaran en els propers caps de setmana amb les presentacions dels diferents equips de futbol del CD Vinromà, que marquen l'inici de la temporada 2016/17.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït a tots i totes els que han fet possible aquestes festes, i ha assenyalat que “acomiadem uns festejos en els quals veïns i visitants han omplit d'ambient els carrers participant en els diferents actes del programa, gratuïts i pensats per a tots els públics. Les actuacions musicals, el sopar de pa i porta o la desfilada de carrosses han estat alguns dels actes més multitudinaris. Ara tenim un any per davant per treballar en la millora de les festes del 2017”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal