Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Divendres, Març 17, 2017 - 20:43
El Plenari de Les Coves de Vinromà aprova la sol.licitut de reconeixement de la Col.lecció Museogràfica Permanent

L'aprovació d'un conveni amb la Generalitat per a la rehabilitació d'edificis ha sigut un altre dels punts inclosos en la sessió

17.03.17
El Ple de l'Ajuntament de Les Coves de Vinromà, celebrat aquest divendres 17 de març, ha aprovat sol·licitar a la Conselleria de Cultura el reconeixement de la Col·lecció Museográfica Permanent de Les Coves de Vinromà, la qual disposarà dels fons arqueològics procedents del municipi i obtinguts durant les últimes dècades.

Aquest plenari també ha donat llum verda al conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a la rehabilitació edificatòria, regeneració i renovació urbana, el qual possibilitará la millora de la qualitat de les diferents edificacions municipals.

L'aprovació de la sol·licitud d'obres i subvencions del Pla Castelló 135 del 2017 ha sigut un altre dels assumptes tractats, la qual contempla l'ampliació de la Plaça Roqueta, la segona fase de l'escorxador, el reasfaltat del Camí Mas de Tarragó/Coloma i la zona de pàrquing en el lateral de l'Església del Carrer Desemparats.

L'ordre del dia també ha inclòs l'aprovació de la resolució parcial del programa del Polígon Industrial “Mas de Boira”, així com l'inici de la tramitació per a la modificació puntual del Polígon Tres Cantons UE-I.

L'aprovació d'una proposta sobre el 8 de març encaminada a promoure la igualtat real i efectiva entre homes i dones, i l'adhesió de l'Ajuntament de Les Coves a la xarxa internacional “Alcaldes per la Pau” per a la promoció d'actuacions conjuntes en favor de la cultura de la pau han sigut altres de les qüestions tractades.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que “després del treball de catalogació realitzat, el reconeixement oficial de la Col·lecció Museográfica Permanent és un tràmit fonamental que ens va a permetre conservar, exhibir i posar en valor el nostre patrimoni, a més de sol·licitar la recuperació dels materials dispersos vinculats al municipi”.

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal