Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimarts, Setembre 27, 2016 - 11:15
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà visita el seu poble agermanat a França

 

Establir vies de col·laboració i compartir experiències han sigut els objectius d'aquest viatge a Pinet

26.09.16
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha realitzat aquest cap de setmana una visita a Pinet, poble francés de la regió Languedoc-Rousellon amb el qual el municipi està agermanat des de fa uns 12 anys, per a compartir experiències i establir futures relacions.

La delegació de Les Coves de Vinromà, formada per l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, acompanyada per 5 membres de la corporació municipal, van arribar a la població del sud de França divendres passat, on van ser rebuts per l'alcalde de la localitat Mr. Gèrard Barrau i per l'actual comité de l'agermanament, a més d'acomodats en les cases dels representants municipals.

Al llarg del cap de setmana, la delegació de Les Coves ha pogut conèixer de primera mà la tradició vinícola de Pinet, punt al que van emigrar alguns veïns i veïnes de Les Coves per a treballar en la verema a principi del segle XX. En la visita a la Cooperativa l'Ormarine la delegació de Les Coves va ser rebuda pels membres del consell regulador de la denominació d'origen PICPOUL de PINET. La visita, que es va ampliar a les vinyes es va completar amb una cata de vins i una xerrada sobre el procés d'el.laboració dels productes.

El viatge també ha inclós una reunió amb les diferents associacions i una visita centrada en la producció d'ostres, un altre dels atractius de la comarca.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha ressaltat “els beneficis d'aquesta trobada, que ha servit per a reforçar el vincle que ens uneix a aquest poble agermanat i per a establir vies de col·laboració entre dos pobles que tenen molt que aportar”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal