Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Diumenge, Març 5, 2017 - 10:30
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà treballa en les obres de transformació de l'escorxador municipal en aulari de música

Els treballs respecten els elements originals i l'arquitectura inicial d'aquest edifici municipal

04.03.18
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà està desenvolupant obres d'adequació en les instal·lacions de l'antic escorxador municipal, les quals permetran dedicar l'ús d'aquest edifici a l'activitat educativa de la Unió Musical Covarxina.

Aquest projecte, que s'està duent a terme respectant els elements originals i l'arquitectura inicial de l'edifici, va a conservar part de la distribució interior dels espais, així com la façana blanca amb el seu taulell distintiu per a preservar les seues senyes d'identitat.

En l'actualitat, les tasques d'estructura han finalitzat per a donar pas a aspectes d'aïllament acústic de l'edifici i a la col·locació de paviment, treballs que completaran la primera fase d'aquesta actuació inclosa en els Plans Provincials d'Obres i Serveis de la Diputació. Posteriorment, s'iniciarà una segona fase que consistirà en el condicionament del magatzem del costat.

Amb aquesta adequació es pretén donar-li un ús a aquest edifici de titularitat municipal i cobrir aquesta necessitat de la banda de música. Precisament, en el ple de febrer s'ha aprovat la cessió d'ús d'aquestes instal·lacions a l'agrupació musical.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “farem un gran esforç a habilitar aquest edifici municipal perquè la Unió Musical Covarxina puga donar-li un ús com a aulari de música. Es tracta d'un edifici històric per al municipi, per la qual cosa considerem hem de dur a terme aquesta actuació conservant la seua singularitat”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal