Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dilluns, Octubre 24, 2016 - 08:59
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà instal.la 5 punts wifi gratuïts en el municipi

La Plaça Espanya, la Casa de la Cultura, l'Alberg Municipal, el Centre de Dia i la Pista La Ravaleta són les zones wifi

21.10.16
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha instal·lat 5 punts wifi en el municipi, que permeten l'accés gratuït a Internet des de diferents zones del casc urbà a través de dispositius mòbils, tablets i ordinadors.

En els últims dies han finalitzat els treballs de l'empresa instal·ladora en les ubicacions La Plaça Espanya, la Casa de la Cultura, l'Alberg Municipal, el Centre de Dia i la Pista La Ravaleta, punts emissors i receptors del senyal, a més de la instal·lació d'una antena principal situada en el campanar.

Els usuaris ja poden accedir a la xarxa wifi gratuïta en els punts indicats, i per a açò, han d'introduir un correu i una contrasenya en el seu dispositiu per a registrar-se, que els permetrà navegar gratuïtament per Internet.

Aquesta actuació s'ha dut a terme a través d'una subvenció de la Diputació de Castelló, que s'ha encarregat de la instal.lació de les diferents antenes. Per la seua banda, l'Ajuntament ha assumit el muntatge elèctric de l'interior a l'exterior de les façanes.

La velocitat de connexió instal·lada és de 256 kpbs en espais exteriors, tal com marca la legislació.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “amb la instal·lació d'aquests 5 punts wifi donem accés gratuït a pràcticament totes les zones del casc urbà. La nostra intenció és oferir als veïns i veïnes, i als visitants, aquest nou servei  que els permetrà consultar el seu correu o qualsevol informació d'una manera fàcil i còmoda”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal