Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dijous, Novembre 17, 2016 - 08:15
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà inicia la poda dels arbres de la població

Els treballs han començat per l'Avinguda Catalunya i posaran l'accent principalment en la Plaça Cervantes, que acollirà la Fira de Nadal

16.11.16
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha iniciat els treballs de poda dels arbres del casc urbà de la població per a mantenir-los en bon estat, així com per a evitar riscos i molèsties en les façanes.

Els operaris de l'Ajuntament s'estan encarregant d'aquesta actuació que ha començat per l'Avinguda Catalunya i que posarà l'accent principalment en la Plaça Cervantes, que acollirà la Fira de Nadal de principis de desembre. El Camí Cementeri, la zona del Poliesportiu o el Camí Nou són altres dels punts en els quals l'activitat serà més intensa per la quantitat d'exemplars.

Els treballs, que duraran dos mesos aproximadament, consisteixen en la poda i retirada de totes aquelles branques innecessàries que, a més de contribuir a la bona salut de l'arbrat, eviten riscos de caiguda de branques i contribueixen a la bona imatge dels carrers del municipi.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “anem a dedicar prop de 2 mesos a la cura dels arbres del municipi, ja que no solament són tasques necessàries per al seu bon estat, sinó que considerem que els nostres carrers han de presentar una imatge adequada a veïns i visitants”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal