Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dijous, Abril 13, 2017 - 09:30
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà informa als veïns sobre les possibilitats de desenvolupament del Polígon Industrial

 

L'actual equip de govern ha impulsat la finalització de la primera fase del polígon amb l'objectiu d'atraure noves empreses i fomentar l'ocupació

12.04.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha celebrat una assemblea per a informar als veïns i veïnes sobre la situació actual del Polígon “Mas de Boira” de la població i les seues possibilitats de desenvolupament, que ha tingut lloc en la Casa de la Cultura.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha assistit a aquesta sessió informativa en la qual els assessors d'urbanisme de l'Ajuntament han transmès al públic assistent informació sobre les condicions tècniques i urbanístiques que reuneix en l'actualitat aquest polígon industrial, així com les seues possibilitats futures.

Una vegada finalitzada l'assemblea, s'ha obert un torn de preguntes a través del qual els assistents han pogut plantejar les seues consultes.

Després d'anys sense fructificar la urbanització del polígon per motius lligats a la situació econòmica i a l'agent urbanitzador, en la present legislatura l'equip de govern del municipi ha desbloquejat aquesta situació i ha finalitzat la urbanització de la primera fase del polígon amb l'objectiu d'atraure la instal·lació d'empreses que aporten llocs de treball i ajuden a dinamitzar l'economia de la població permetent amb açò l'atorgament de llicències d'activitat i construcció.

En aquest polígon es troba una de les quatre seus de la multinacional LM Wind Power a Espanya, empresa capdavantera dedicada a la construcció d'aerogeneradors que va ampliar la seua planta de Les Coves de Vinromà l'any 2015, la qual cosa s'ha traduït en la contractació de prop de 300 treballadors més i ha convertit el polígon en referent del sector de les renovables a la Comunitat Valenciana.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “tenim la responsabilitat de treballar en favor del desenvolupament del Polígon Industrial de Les Coves i de crear les condicions per a convertir-lo en una ubicació idònia que possibilite la instal·lació de noves empreses. La nostra voluntat és obrir el camí cap a un futur de creixement econòmic i de possibilitats d'ocupació per al nostre municipi”.

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal