Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Agost 10, 2016 - 16:45
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà continua treballant en la reparació del Pou de Cambrils

Els treballs d'avui han consistit en el desmuntatge de la canonada per a la instal·lació d'una nova bomba

10.08.16
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà continua treballant en la reparació de l'avaria registrada en el Pou de Cambrils, que subministra aigua a tota la població.

Una primera fase d'avaluació tècnica ha indicat que l'avaria ha estat causada pel trencament de la bomba, per la qual cosa en la jornada d'avui s'ha procedit a la substitució d'aquesta per una nova amb l'objectiu de restablir el subministrament d'aigua al municipi.

Els treballs desenvolupats han consistit en la instal·lació d'una grua que ha desmuntat la canonada de conducció del pou amb la finalitat de treure l'antiga bomba, que es troba a 250 metres de profunditat. En les properes hores s'instal·larà la nova bomba i es tornaran a muntar els diferents trams de la canonada per posar en funcionament la infraestructura.

Els veïns i veïnes de Les Coves de Vinromà disposen de punts de subministrament en les Fonts de Company i de la Vila, ambdues situades en el nucli urbà del municipi, així com dels dipòsits particulars.
 

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “des que es va produir l'avaria hem treballat a contrarellotge per restablir la situació. Es tracta d'un treball costós i d'envergadura, doncs s'ha hagut de desmuntar la canonada a trams per poder treure la bomba i instal·lar la nova. Esperem poder posar-la en marxa al més aviat possible per retornar el subministrament als veïns i veïnes dels Coves”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges: 
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal