Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dissabte, Gener 21, 2017 - 16:39
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà activa el servei de retroexcavadora per a reparar els camins del terme municipal

Aquest servei pretén realitzar un manteniment adequat i atendre les peticions dels veïns i veïnes

21.01.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha activat el servei municipal de retroexcavadora amb l'objectiu de realitzar un correcte manteniment dels camins rurals del terme municipal, alhora que atendre les peticions dels veïns i veïnes en aquesta matèria.

Des del consistori s'ha detectat la necessitat de posar en funcionament aquest servei i fer un ús adequat d'aquesta màquina pel que s'ha destinat un equip a aquestes tasques davant el gran volum de camins rurals que formen part del terme municipal, el tercer més gran de la província de Castelló amb un total de 258 masies registrades.

Aquells veïns i veïnes que desitgen fer una petició relativa a reparacions d'aquestes vies poden dirigir-se a l'Ajuntament, on se'ls facilitarà una instància. Periòdicament, es realitza una inspecció ocular per a valorar les diferents peticions i s'estableix un calendari de reparacions amb la finalitat d'atendre les demandes de la ciutadania.

L'aplanament i neteja de camins, la disposició de guals de terra per a una correcta canalització de les aigües en episodis de pluges o el desbrosssament dels marges són alguns dels treballs que pot dur a terme aquesta retroexcavadora.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “hem de fer un bon aprofitament d'aquells recursos propis disponibles, per la qual cosa hem activat aquest servei que ens permetrà vetlar pel manteniment en condicions adequades dels camins rurals del terme”.

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal