Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dijous, Desembre 1, 2016 - 10:30
La gimnasta Noa Ros rep un diploma en un acte per a esportistes becats per la Diputació de Castelló

La gimnasta de Les Coves de Vinromà és una de les 40 esportistes becades en 2016

30.11.16
La gimnasta de Les Coves de Vinromà, Noa Ros, ha participat en l'acte “Castelló, escenari esportiu” dirigit als 40 esportistes de la província becats per la Diputació de Castelló, en el qual ha rebut un diploma que reconeix el treball i l'esforç desenvolupat.

Noa Ros, que ha participat recentment en la XI Gala de Gimnàstica Euskalgym juntament amb les millors gimnastes del panorama internacional, ha sigut una de les protagonistes d'aquest acte que ha comptat amb la presència del tennista professional Roberto Bautista.

L'esdeveniment s'ha iniciat en la Plaça Les Aules, on els esportistes becats han tingut l'oportunitat de jugar a tennis amb Bautista. Després d'una conferència oferida pel tennista, Noa Ros ha rebut un diploma juntament als 39 esportistes becats en 2016.

En la trajectòria de Noa Ros destaca la seua participació en els certamens más destacats a nivell nacional i internacional. El Campionat d'Europa de Gimnàstica Rítmica de Holón (Israel), les proves de la Copa del Món de Lisboa, Minsk (Bielorusia) i Guadalajara, a més del Torneig Internacional de Maia (Portugal) son algunes de las cites esportives a les quals ha acudit la gimnasta aquest any en representació de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat “la importància de recolzar als joves esportistes com Noa Ros, perquè puguen desenvolupar al màxim el seu talent i perquè la seua trajectòria esportiva segueixca creixent i sumant èxits”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal