Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimarts, Octubre 11, 2016 - 08:15
El formatge de Les Coves de Vinromà aconsegueix el segon premi en el I Certamen de Formatges Artesans de la Comunitat Valenciana

 

La cata-concurs del certamen ha guardonat el formatge curat d'ovella de “Tot de poble”, entre més de 20 formatges participants

10.10.16
El formatge curat d'ovella 'Tossal Gros' de Les Coves de Vinromà ha aconseguit el segon premi en el I Certamen de Formatges Artesans de la Comunitat Valenciana, esdeveniment celebrat aquest cap de setmana a Montanejos.

La cata-concurs de formatges, dirigida pel reconegut José Manglano, ha determinat els guanyadors d'aquest certamen gastronòmic, en què han participat més de 20 formatgers de la Comunitat Valenciana.

Òscar Sales, formatger de “Tot de poble” de Les Coves de Vinromà, ha sigut l'encarregat d'arreplegar la distinció al segon millor formatge de la Comunitat Valenciana, producte que també ha format part del menú oferit pels restaurants del municipi al llarg del certamen.

El formatge de Les Coves de Vinromà suma diferents guardons, ja que ha sigut reconegut recentment a nivell nacional en el VII Campionat dels Millors Formatges d'Espanya “GourmetQuesos”, on es va alçar amb la medalla de plata en la categoria de curats.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, que també ha acudit a aquest certamen, ha felicitat a la formatgeria del municipi i ha explicat que “els guardons rebuts avalen la qualitat d'aquest producte típic d'elaboració artesana nascut en una xicoteta empresa del municipi. No sempre és fàcil desenvolupar una idea i tirar endavant un negoci, de manera que des de les administracions públiques hem de recolzar i promoure l'activitat dels emprenedors”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal