Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Gener 25, 2017 - 08:45
Les Coves de Vinromà trasllada a la Conselleria la necessitat d'impulsar el potencial turístic de la Cova Saltadora

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha participat en una reunió sobre el centenari del descobriment de la Valltorta

24.01.16
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha participat en una reunió sobre el centenari del descobriment de les pintures de la Valltorta convocada per la Conselleria de Cultura, a la qual han assistit els diferents alcaldes d'aquesta zona.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha traslladat al conseller de Cultura, Vicent Marzá, la necessitat d'impulsar el potencial turístic de la Cova Saltadora, abric natural situat en el terme municipal del municipi que forma part del Barranc de la Valltorta.

Concretament, Nos ha lliurat a Marzá un informe que recull les principals actuacions que contempla l'Ajuntament per a posar en valor la Cova Saltadora, entre les quals destaca el condicionament de la senda d'accés, la senyalització en la CV-131 i de tota la senda, la instal·lació de panells informatius o la creació de l'eslògan 'La Porta de la Valltorta' per al municipi a partir de la silueta de l'arquer de la citada cova, entre altres aspectes.

En aquesta jornada l'alcaldessa de Les Coves també ha acudit a una reunió en la Diputació de Castelló en la qual s'ha abordat aquesta mateixa temàtica, i en la qual s'ha posat damunt la taula les necessitats arreplegades en aquest informe.

Mònica Nos ha destacat que “considerem que un Patrimoni de la Humanitat com és la Valltorta ha d'estar en perfectes condicions. L'entorn de la Cova Saltadora requereix actuacions necessàries per a impulsar el seu potencial turístic, per la qual cosa creiem que en l'any del centenari totes les administracions hem de fer un esforç per millorar i difondre aquest enclavament privilegiat”.

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal