Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dissabte, Agost 13, 2016 - 08:43
Les Coves de Vinromà es prepara per a les festes d'agost amb un ampli programa d'actes gratuïts per a tots els públics

La inauguració del Circuit de Bicicross o la recuperació dels “bous de vila” són alguns dels actes destacats d'aquest any

12.08.16
Les Coves de Vinromà es prepara per iniciar les festes d'agost en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, que se celebren en la població del 14 al 23 d'agost, amb un ampli programa d'actes gratuïts per a tots els públics que treu la festa als carrers.

La programació combina la música, les celebracions religioses, els actes taurins, la cultura, l'esport i les activitats infantils al llarg de 10 dies de festejos, en els quals s'han previst els diferents aspectes de seguretat lligats a la festa. La inauguració del Circuit de Bicicross i la recuperació dels “bous de vila” són alguns dels actes destacats d'aquest any.

En la jornada del diumenge, la tradicional concentració popular a la Plaça Espanya i l'anunci de les Regines i Dames des de la balconada de l'Ajuntament donaran l'inici oficial a aquestes festes d'agost del 2016.

La subhasta de cadafals del proper dimarts marcarà el començament de la setmana taurina, els primers actes de la qual se celebraran el dimecres 17 d'agost. El sopar de “pa i porta”, la nit de les paelles, la desfilada de carrosses, el ball de disfresses o el tradicional “ball plà” són alguns dels actes més participatius del calendari festiu.

Els actes culturals d'avui dissabte inclouen una sessió de meditació i relaxació, un pasacarrer i el XXIV Festival de Bandes, en el qual participa la Unió Musical Santa Cecilia de Cabanes i la Unió Musical Covarxina.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “hem preparat un ampli programa pensat per a tots els públics i amb entrada gratuïta a tots els actes, obert a veïns i visitants. Són dies d'alegria en què la festa es viu als carrers, així que convidem a tots i totes a participar en els diferents actes”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal