Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimarts, Agost 16, 2016 - 10:57
Les Coves de Vinromà premia l'esforç en la II Gala de l'Esport i la Cultura

Aquest esdeveniment ha premiat a 10 persones i entitats del municipi que destaquen en l'àmbit esportiu o cultural

15.08.16
Les Coves de Vinromà ha celebrat la II Gala de l'Esport i la Cultura, esdeveniment que reconeix l'esforç dels esportistes locals, així com l'aportació d'aquelles persones o entitats que han contribuït al foment de la cultura en l'últim any.

La gala, conduïda per la regidora de Cultura, Gemma Boira, s'ha iniciat amb l'actuació de la gimnasta Noa Ros, una de les premiades, que ha ofert un total de 3 actuacions en diferents modalitats al llarg d'aquest esdeveniment.

A l'apartat cultural, s'ha reconegut el treball desenvolupat per la Caixa Rural Les Coves, la Fundació Docent Privada de Les Coves i la Unió Musical Covarxina, mentre que en l'àmbit esportiu s'han atorgat un total de 7 guardons.

L'alcaldessa, Mònica Nos, així com el regidor de Cultura, Joan Vilaplana, i el regidor d'Esports, Raul Ros, han participat en l'acte, i les Regines de les festes y les Dames han realitzat l'entrega de premis.

Franc Forés, esportista d'arts marcials, Maria Monferrer, que destaca per la seva participació en competicions de hockey patins, i Guillem Gascó i Balma Boira, tots dos atletes del Club Platges de Castelló, han estat alguns dels premiats.

Héctor Ripollés i Lledó Bernat, campions de Espanya de vídeo submarí, així com el Futbol Base CD Vinromà, també han format part de la llista de guardonats.

Finalment, aquest acte ha premiat la trajectòria de Noa Ros, esportista local de l'Equip Nacional de Gimnàstica Rítmica amb una gran projecció internacional, que ha aconseguit diferents premis en campionats nacionals, així com bons resultats en competicions internacionals.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “aquest esdeveniment és un petit reconeixement a totes aquelles persones o entitats que destaquen en l'àmbit esportiu i que treballen en favor de la cultura, promovent el desenvolupament cultural del nostre municipi”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal