Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Divendres, Març 24, 2017 - 23:30
Les Coves de Vinromà participa en l'ofrena a la Mare de Déu del Lledó de les festes de la Magdalena

El municipi també ha estat present en el Pregó i la desfilada de gaiates

24.03.17
El municipi de Les Coves de Vinromà estarà present en l'ofrena a la Mare de Déu del Lledó de les festes de la Magdalena, un dels actes més emotius de la programació que tindrà lloc en la jornada del dissabte 25 de març.

La reina infantil, Lucia Molina, representarà a la localitat junt al segon tinent d'alcalde, Javier Beltrán, els qui participaran en aquesta desfilada per a oferir-li flors a la patrona de la ciutat.

La participació en l'ofrena a la Lledonera culmina amb l'agenda d'actes festius oficials en els quals ha estat present la localitat de Les Coves de Vinromà durant les festes fundacionals de la capital de la Plana.

El Pregó ha comptat amb una àmplia representació de la població, ja que el Grup de Danses amb l'actuació del “Ball Plà”, la Unió Musical Covarxina acompanyant als Moros d'Alqueria i la reina de les festes, Elena Zaragozá, han format part d'aquesta tradicional cavalcada. La desfilada de gaiates, en la qual també ha actuat l'agrupació musical, i l'ofrena completen aquest ventall d'esdeveniments.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha agraït a tots i totes la seua participació i ha destacat que “Les Coves de Vinromà ha aportat una àmplia representació en els principals actes de les festes de la Magdalena, una excel.lent oportunitat per a donar a conèixer les nostres singularitats i tradicions més arrelades”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal