Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dilluns, Agost 1, 2016 - 09:30
Les Coves de Vinromà inicia un projecte de pràctiques per catalogar els materials del futur Museu

En esta primera jornada els 5 participants han sigut rebuts a l'Ajuntament i han visitat alguns edificis emblemàtics del municipi

01.08.16
Les Coves de Vinromà ha iniciat avui dilluns un Projecte de pràctiques en inventari i catalogació dels materials que formaran part del futur Museu del municipi, en el qual participen un total de 5 estudiants i llicenciats.

Els participants en aquest curs de pràctiques han sigut rebuts a l'Ajuntament per l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, el regidor de Cultura, Joan Villaplana, l'Inspector de Bens Mobles del Servei Territorial de Cultura i Esport, Pepe Gil, i el director del projecte, Vicent Escrivà, els qui els han explicat el funcionamento i continguts d'aquesta activitat formativa.

Després d'aquesta recepció, els alumnes han estat acompanyats a l'alberg municipal, lloc on s'allotjaran durant aquest període de formació, que inclou l'estada i manutenció gratuïta, així com un segur durant la durada del curs.

Aquest curs de pràctiques, subvencionat per la Conselleria de Cultura i l'Ajuntament, està dividit en dos torns de l'1 al 12 d'agost i del 25 al 9 de setembre, i combina la formació amb visites a diferents monuments i zones arqueològiques. De fet, s'ha programat una jornada en el Barranc de la Valltorta, i avui l'alumnat ha visitat l'edifici municipal de la “Casa dels Senyoretes” i l'Esglèsia dels Desemparats.

L'objectiu d'aquest curs és catalogar part dels materials que formaran part de la col·lecció del futur Museu de la Vila dels Coves, alguns dels quals pertanyen a l'antiga Església dels Desemparats.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “avui hem posat en marxa un projecte que ens permetrà posar en valor el patrimoni cultural i artístic del nostre municipi, i dotar de contingut el futur Museu. Hem rebut a un grup d'alumnes molt il·lusionats, que esperem gaudeixin i aprenguin d'aquesta experiència”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal