Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dissabte, Agost 27, 2016 - 13:15
Les Coves de Vinromà inicia la segona part del projecte de catalogació dels materials del futur Museu

Els 5 participants continuaran amb l'inventari de l'edifici de la “Casa dels Senyoretes”

27.08.16
Les Coves de Vinromà ha iniciat la segona part del Projecte de pràctiques en inventari i catalogació dels materials que formaran part del futur Museu del municipi, en el qual participen un total de 5 estudiants i llicenciats de diferents parts de la geografia espanyola.

Els participants en aquest curs de pràctiques han sigut rebuts a l'Ajuntament per l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, i el director del projecte, Vicent Escrivà, els qui els han explicat els continguts d'aquesta activitat formativa que es desenvoluparà fins al pròxim 9 de setembre.

La primera part del projecte, que s'ha dut a terme a principis d'agost amb la participació d'altres 5 alumnes, s'ha centrat en la catalogació dels materials de l'antiga Església dels Desemparats i en part de l'inventari de la “Casa dels Senyoretes”, per la qual cosa aquest segon grup seguirà amb el treball iniciat en aquest últim edifici municipal.

En aquesta primera jornada de benvinguda, els participants han rebut directrius tècniques sobre el procés de catalogació, han visitat la “Casa dels Senyoretes” i han sigut acompanyats a l'alberg municipal, on s'allotgen gratuïtament.

Al llarg d'aquests 9 dies combinaran l'activitat formativa amb una visita turística al municipi, a més de les excursions al Barranc de la Valltorta o la Ruta dels Molins.

L'objectiu d'aquest curs, organitzat per l'Ajuntament de la localitat amb la col.laboració de la Conselleria de Cultura, és catalogar els materials que formaran part de la col·lecció del futur Museu de la Vila dels Coves.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “des del punt de vista cultural, aquest és un projecte important per al nostre municipi, ja que ens permetrà conservar i posar en valor el nostre patrimoni artístic. Aquest curs de pràctiques és una manera de catalogar la col·lecció del futur Museu i d'oferir una oportunitat formativa a alumnes relacionats amb aquest àmbit, que esperem gaudisquen de l'experiència”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal