Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dilluns, Agost 15, 2016 - 09:30
Les Coves de Vinromà inicia les festes d'agost amb la tradicional concentració popular a la Plaça Espanya

La Desfilada de Carrosses ha mostrat el treball artesanal de les diferents colles

14.08.16
Les Coves de Vinromà ha iniciat avui les festes d'agost en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, que se celebren en la població fins al dia 23, amb la tradicional concentració popular a la Plaça Espanya, que ha estat amenitzada per l'actuació dels Bombos i tambors de Sant Mateu.

La Reina de les festes, Elena Zaragozá, la Reina infantil, Lucía Molina, i les Dames han pujat a la balconada de l'Ajuntament per anunciar els festejos davant un nombrós grup de veïns i veïnes del municipi congregats a la plaça.

En la jornada vespertina la desfilada de carrosses, acompanyada pels grups d'animació Borumbaia, Bombos i Tambors de Sant Mateu i el Grup de Dolçainers local han recorregut els carrers de la població. Un total de 8 carrosses han participat en aquest esdeveniment, que mostra el treball artesanal realitzat per les diferents collas en les últimes setmanes. La nit ha continuat amb l'actuació de l'orquestra Carruans a la Plaça Espanya.

L'alcaldessa dels Coves, Mònica Nos, ha destacat que “avui els carrers de Les Coves de Vinromà s'omplin d'ambient per donar la benvinguda a les festes d'agost. Iniciem 10 dies de festejos gratuïts per a veïns i visitants en els quals hem preparat un programa pensat per a tots els públics. Esperem que tots i totes gaudeixin d'aquesta setmana festiva i els convidem a la participació”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal