Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dijous, Agost 18, 2016 - 22:01
Les Coves de Vinromà inaugura el Circuit de Bicicross en el poliesportiu

Aquesta nova instal·lació esportiva estarà oberta durant tot l'any

18.08.16
Les Coves de Vinromà ha viscut avui dijous una jornada festiva en la qual ha cobrat especial protagonisme la pràctica esportiva del ciclisme. A les 10 hores la Festa de la Bici ha reunit a adults i petits en l'Avinguda Catalunya, on s'han concentrat amb les seves bicicletes per pedalejar fins al poliesportiu.

Seguidament, s'ha inaugurat el nou Circuit de Bicicross, situat en un terreny al costat del poliesportiu, el qual ha estat estrenat pels veïns i veïnes aficionats a aquest esport, i que podrá ser utilitzar durant tot l'any. De fet, en aquesta jornada inaugural la Penya Ciclista dels Coves ha oferit una primera classe pràctica als més petits, que han après a rodar pel circuit.

A l'acte d'inauguració ha acudit l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, el regidor d'Esports, Raul Ros, així com diferents membres de l'equip de govern. Les Reines de les festes, Elena Zaragozá i Lucía Molina, han estat les encarregades de tallar la cinta que ha donat per inaugurada aquesta nova instal·lació esportiva.

A la vesprada, la setmana taurina ha continuat amb la segona jornada dedicada als “bous de vila”, mentre que a la nit ha tingut lloc la popular Nit de les Paelles en la Plaça Cervantes, on les diferents colles han cuinat aquest plat típic.

Després del sopar s'ha ballat el Ball Pla, mentre que a mitjanit s'ha embolat un bou pels al públic infantil que ha donat pas al ball amb diferents grups musicals.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït la col·laboració de la Penya Ciclista, la Caixa Rural Les Coves, l'empresa LM Wind Power i a la propietària del terreny en la posada en marxa d'aquest projecte. “La inauguració d'aquest circuit de bicicross suposa un nou al·licient d'oci per al nostre municipi, que esperem atregui a nombrosos aficionats i aficionades a aquest esport. Amb aquesta iniciativa estem promovent la pràctica de l'esport oferint noves opcions en un espai en el qual disposem d'una àmplia oferta d'instal·lacions esportives”, ha indicat l'alcaldessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal