Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dissabte, Setembre 10, 2016 - 10:45
Les Coves de Vinromà finalitza el projecte de catalogació dels materials del futur Museu

 

Els 9 participants han inventariat els materials de l'Església dels Desemparats i de la Casa de Les Senyoretes

09.09.16
Les Coves de Vinromà ha finalitzat la segona part del Projecte de pràctiques en inventari i catalogació dels materials que formaran part del futur Museu del municipi, que s'ha desenvolupat en les últimes dues setmanes i en el qual han participat 4 estudiants i llicenciats vinculats al món de l'art, vinguts de diferents punts de la geografia espanyola.

L'acte de lliurament de certificats en l'Ajuntament, al que ha assistit l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, el regidor de Cultura, Joan Villaplana, Josep Cristià Linares, Cap del Servei de Cultura a Castelló, i el director del projecte, Vicent Escrivà, ha posat fi a aquest curs estructurat en dues fases.

La primera fase del curs, centrada en la catalogació de l'Església dels Desemparats, va tenir lloc de l'1 al 12 d'agost, mentre que aquesta segona part ha inventariat els materials de la Casa dels Senyoretes.

Al llarg de les 4 setmanes que ha durat el projecte, organitzat per l'Ajuntament de la localitat en col·laboració amb la Conselleria de Cultura, els 9 participants s'han allotjat en l'alberg municipal de manera gratuïta i han combinat la formació amb les visites turístiques al municipi, a més de les excursions a l'Ermitori de Sant Vicent, el Barranc de la Valltorta o la Ruta dels Molins.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “aquest projecte ens ha permès construir les bases del futur Museu de la Vila de Les Coves, per la qual cosa estem molt satisfets amb el resultat. Gràcies a la implicació i treball dels participants, ara disposem d'una valuosa informació, i podem seguir avançant per a conservar i posar en valor el nostre patrimoni artístic”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal