Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Diumenge, Agost 7, 2016 - 08:45
Les Coves de Vinromà celebra la Presentació de les Regines i Dames de les Festes Patronals 2016

Les joves Elena Zaragozá i Lucía Molina han estat proclamades Regines d'aquestes festes, junt amb la seva Cort d'Honor

06.08.16
Les Coves de Vinromà ha celebrat la Presentació de les Regines i Dames de les Festes Patronals del 2016 en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, acte que proclama oficialment a les 8 representants d'aquests festejos, que es desenvoluparan del 14 al 23 d'agost.

Després de la recepció de les Regines i Dames, i autoritats i convidats, la cercavila de la Unió Musical Covarxina ha recollit a les Regines del 2015 i tota la comitiva ha desfilat cap a la Pista La Ravaleta.

A les 23 hores s'ha iniciat la Presentació de les Regines i Dames del 2016, que ha proclamat a Elena Zaragozá com a Regina, i a Lucía Molina com a Regina Infantil, mentre que les joves Isabel García, Sara Ruiz, Mireia Brulles, Ruth Gasulla, Júlia Campoy i Sara Marín han sigut nomenades oficialment Damas de la Cort d'Honor. Un acte que ha estat conduït per la Regidora de Festes, Gemma Boira i per Estelle Orient, i en el qual també ha participat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

Un dels moments més emotius s'ha viscut de la mà de les Regines del 2015, Laura Marín i Gal.la Vaquer, qui han coronat a les màximes representants del 2016, Elena Zaragozá i Lucía Molina, acomiadant així el seu regnat i donant pas a les noves regines.

Diferents associacions del municipi, així com localitats veïnes també han participat en aquest esdeveniment amb l'oferiment de flors.

L'acte s'ha tancat amb el tradicional ball de les Regines i Dames i els seus acompanyants, que ha obert l'actuació de l'Orquestra Vintage. Les festes culturals seguiran dimecres que ve amb la visita al Centre de Dia per part de les Reines i Dames, un campionat de birles i billar, i una sessió de ioga.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “aquesta nit hem viscut un dels actes més emotius en el qual proclamem oficialment a les representants de les nostres festes patronals, la qual cosa significa que la joventut contínua implicada en les nostres tradicions. Un esdeveniment que és possible gràcies a l'esforç de les famílies, a les quals hem de donar-los les gràcies”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal