Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimarts, Agost 16, 2016 - 10:15
Les Coves de Vinromà celebra l'ofrena de flors a la Verge de l'Assumpció

Les Regines i Dames, així com els veïns i veïnes, han oferit les seues flors a la Verge, i amb els seus rams s'ha conformat el bastidor dedicat a la patrona

15.08.16

Les Coves de Vinromà ha celebrat la festivitat de la Verge de l'Assumpció amb la tradicional missa, la processó i l'ofrena de flors, actes centrals de la jornada festiva d'aquest dilluns dedicada a la patrona.

Després de la missa, s'ha iniciat la processó pels principals carrers del municipi encapçalada per la imatge de la verge i seguida per la comitiva religiosa, Reines i Dames i autoritats, a més de nombrosos veïns i veïnes.

La processó ha culminat amb l'ofrena de flors a la patrona, les quals han anat conformant el bastidor situat a l'interior de l'Església de la Verge de l'Assumpció. La Reina de les Festes, Elena Zaragozá, la Reina Infantil, Lucía Molina, i les Dames han mostrat la seva devoció a la patrona oferint-li els seus rams de flors, que han estat recollits i col·locats per les quintes. Els veïns i veïnes de Les Coves també s'han sumat a aquest acte amb l'oferiment de flors a la Verge d'Agost.

En finalitzar l'ofrena, la Plaça Espanya ha acollit l'actuació del Grup de Danses de Les Coves i a la nit el Ball Pla ha reunit a un gran nombre de persones, que han ballat aquest ball tradicional.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal