Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dissabte, Novembre 5, 2016 - 08:45
La carrera I Tossal Cross de Les Coves de Vinromà reunirà 170 corredors aquest cap de setmana

Entre els inscrits a aquesta competició figuren runners d'elit mundial com Abdel Ait, subcampió paralímpic de Rio 2016, i el castellonenc Remi Queral

04.11.16
La carrera I Tossal Cross de Les Coves de Vinromà, que tindrà lloc aquest diumenge 6 de novembre, reunirà a 170 corredors en el municipi, entre els quals es troben el subcampió paralímpic dels Jocs Olímpics de Rio 2016, Abdel Ait, i el castellonenc Remi Queral, qui disposa d'un excel.lent palmarés mundial després de guanyar el Campionat d'Espanya Ultra Trail en 2013 i ser subcampió de la Spain Ultra Cup 2016.

Aquest esdeveniment esportiu, que consta de dues proves de 30 i 14 km, discorre per les pistes forestals i senders rurals del terme municipal, on s'han disposat diferents punts de control i avituallament.

Un grup de voluntaris format per més de 100 persones i associacions del municipi col·laboren activament en l'organització d'aquesta prova. Al llarg d'aquestos dies previs, han participat en la neteja i senyalització del recorregut de la carrera, així com en la preparació de la borsa del corredor i del menjar que se'ls facilitarà als participants en la línia de meta.

La I Tossal Cross s'iniciarà a les 8 hores des de la Plaça Espanya, i el lliurament de dorsals s'obrirà a partir de les 6'30 hores. Els participants rebran una borsa del corredor amb els obsequis d'una samarreta i un buff personalitzat, i en finalitzar la carrera disposaran de servei de dutxa en la Piscina Municipal.

Entre els inscrits, també figuren altres esportistes de prestigi nacional com Belén Agut, corredora de Ultra Trail, i Jonathan Prado, del Playas de Castelló.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït la col·laboració del nombrós equip de voluntaris i associacions locals que faran possible aquest esdeveniment esportiu, així com als patrocinadors  (LM, Caixa Rural Les Coves, Diputació i Evasion Running) i ha destacat que “el nivell i nombre d'inscrits confirma que aquesta primera edició de la carrera Tossal Cross ha tingut un bon acolliment, de manera que esperem que els participants gaudisquen d'aquesta prova i dels atractius de l'entorn del nostre terme municipal”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal